Actualitate

Guvernul nu mărește pensiile, doar minte bătrânii pentru voturi!

Experta în pensii Dorina Barcari lansează acuzații grave, susținând că zeci de pensii din România au fost reduse la recalculare. Barcari acuză că aceasta este o manevră electorală pentru ca politicienii să își îmbunătățească imaginea și să câștige voturi din partea pensionarilor. În privința pensiilor mărite, Barcari nu le vede ajungând în conturi prea curând.

“Există o recalculare în septembrie și una în decembrie. Datele electorale sunt foarte importante aici. Sunt niște manevre atât de incorecte și sfidătoare la adresa cetățenilor români. Ministrul Muncii a declarat recent că au tipărit 15 milioane de decizii. Mi s-a părut o aberație, dar imediat am primit din toată țara mesaje despre decizii de reducere a pensiilor din cauza unor debite create prin erori comise de funcționarii caselor de pensii. Au emis aceste decizii de reducere pentru a putea spune că le vor mări în septembrie. Probabil că vor anula aceste debite… Niște manevre,” a declarat Dorina Barcari într-o intervenție la Realitatea PLUS.

Întrebată când vor primi pensionarii pensii mărite, Barcari a răspuns: “La anul și la mulți ani! Sunt convinsă că vor apărea alte erori și încurcături.”