Actualitate

Ieșiți români în stradă: Cîțu vrea să vândă străinilor Hidroelectrica

Ieșiți români în stradă căci nu se mai poate.

Jigodiile acestea vor să termine de tot pe români și România.

Hidroelectrica este cea mai profitabilă companie românească, un simbol al muncii grele duse de părinții noștri.

Acolo se produce energie aproape gratuit, din apa ce vine din ceruri și strânsă în râuri.

Dar Florin Cîțu este un jucător la bursă, ceva similar cu jucătorii la păcănele. El vrea să vândă ieftine ceva ce nu îi aparține, aparține românilor: Hidroelectrica.

Vorbim de un bun de zeci de miliarde de euro și nu există la nivel european un miliardar care să își permită achiziția.

Cu toate acestea Florin Cîțu ascultă hienele care îi sunt stăpâni. Acestea stau lacome să le mai cadă între dinți ceva gustos. Hidroelectrica valorează zeci de miliarde de euro. Cîțu crede că românii sunt proști și vor accepta să o dea gratuit. Lista la bursă nu este bună, ea va permite achiziția pe nimic a companiei și cedarea către străini. Practic când ai un bun de zeci de miliarde de euro dar nimeni nu are bani să îl cumpere, listarea la bursă, vânzarea, înseamnă că ai ceva scump dar nimeni ca să cumpere. Acest lucru va genera o cădere a prețului până la limita la care va fi ieftină. Așa va vinde trădătorul de Florin Cîțu Hidroelectrica cu doar câteva sute de milioane de euro, adică de zeci de ori mai ieftin decât valorează.

Dar românii nu vor să vândă energia electrică ieftină.

AUR se opune vânzării companiilor de stat. Peste 80% din aceste privatizări au fost în realitate un eșec, țepe date de politicieni românilor. Străinii au cumpărat și au încălcat condițiile privatizării, apoi au dezmembrat și vândut totul la fiet vechi.

Au închis aceste privatizări ce trebuiau să fie de succes mii de fabrici din România și am ajuns să importăm tot. Colcăie de agenți străini prin România și de grupuri infracționale și care fac mult rău românilor.

AUR-ul lui George Simion cere românilor să iasă în stradă pe 2 octombrie, nu se mai poate continua așa. Acest guvern este unul controlat din afara României și care distruge tot ce a mai rămas. Doar românii mai pot salva țara de răul absolut ieșind în stradă. Dacă acești politicieni nu vor vedea românii în stradă, gata să îi ia de gât, nu se vor opri.

Românii să iasă acum în stradă, nu după ce răul a fost produs. Pe 2 octombrie avem șansa să demonstrăm că nu suntem servitorii lor ci stăpânii acestei țări.