Încă un restaurant la Cluj? Tânărul care s-a întors de la Intercontinental Irlanda și a deschis un restaurant în Târgu-Mureș, vrea să se exindă  în „orașul de cinci stele”

Încă un restaurant la Cluj? Tânărul care s-a întors de la Intercontinental Irlanda și a deschis un restaurant în Târgu-Mureș, vrea să se exindă în „orașul de cinci stele”

Green Kitchen este numele restaurantului deținut de Iulian Suciu în Târgu-Mures. Tânărul a fost bucătar pentru Intercontinental în Irlanda și dorește să se extindă și la Cluj cu mâncarea sănătoasă. Acesta a înregistrat o cifră de afaceri de 1.3 milioane de lei.
Iulian Suciu a dat bucătăria de la Intercontinental Irlanda, unde era bucătar chef, pe dorul de casă, familie și pe ambiția sa de a deschide un restaurant în România. După 12 ani în Irlanda, alături de fiica și soția lui, a hotărât să-și deschidă un restaurant în Târgu-Mures. Gren Kitchen este un restaurant cu mâncare sănătoasă, deschis după o investiție de 60.000 de euro. Anul trecut, businessul său a ajuns la afaceri de 1,3 mil. lei.

Extinderea la Cluj este unul dintre mai importante planuri de dezvoltare ale lui Iulian.

Master planul său a inclus însă România, a vrut să se întoarcă acasă, să deschidă o locaţie, să o standardizeze, iar acum îşi doreşte să multiplice businessul. „Avem în plan să deschidem o nouă locaţie la Cluj“, suține Iulian Suciu.

„M-am întors în ţară pentru a fi alături de familie. După 12 ani petrecuţi în Irlanda, visul nostru era să ne întoarcem acasă şi să ne deschidem propriul nostru business. Nu ştiam exact cum va arăta, am schiţat un business plan, am strâns nişte bani şi prin programul Antreprenor Acasă am reuşit ca visul nostru să devină realitate şi aşa am creat Green Kitchen. Este un restaurant fast-food cu mâncare sănătoasă. Folosim doar ingrediente proaspete, nu avem congelator, nu facem nimic prăjit, toate sosurile sunt făcute în casă, folosim tacâmuri şi boluri biodegradabile pentru a fi cât mai verzi. Restaurantul a fost inaugurat în 17 septembrie 2019. Investiţia totală a fost 60.000 de euro – 50%, din surse proprii şi 50%,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!