Actualitate

Incompetență la nivel înalt – calea ferată între Gara de Nord și Otopeni intră în reabilitare, la nici un an de funcționare

Catălin Drulă, ministrul demisionar de la Transporturi, a anunțat cu o lejeritate halucinantă că, la nici un an de la funcționare, calea ferată între Gara de Nord și Otopeni intră în reabilitare. Bătaie de joc pe banii românilor, iar incompetența a ieșit la iveală.

Începând cu data de 15 septembrie, CFR SA începe programul de reabilitare a liniei de cale ferată care face legătura între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut anunțul în conferința de bilanț.

„Trenul se zgâlţâie destul de tare, are 100 de km/h, dar este în parametrii tehnici”, a explicat Cătălin Drulă.

Drulă a explicat cum se va derula programul de reabilitare a liniei de cale ferată. Vor fi închideri de noapte, iar prima dată CFR SA, va înlocui elemente.

„Iar apoi pe închideri mai lungi de noapte cu deviere prin ramificaţia Buciumeni vor face reparaţii capitale.”, a continuat Drulă să explice cum vor avea loc reparațiile.

Se va folosi șină sudată continuă. Acest tip de șină nu are restricții la căldură. Ministrul demisionar al Transporturilor spune că s-a „gândit și la asta”.

Nu a trecut nici un an de când trenurile funcționează pe această linie

Cătălin Drulă a ținut să menționeze că linia de cale ferată care face legătura între Gara de Nord și Otopeni „a crescut extraordinar”.