ActualitateInternational

Israel: Trebuie să ne pregătim de a patra injecţie! Asta va fi viaţa noastră începând de-acum

Avertisment din Marea Britanie, imediat după lansarea vaccinării: Cei care au alergii trebuie să evite vaccinul Pfizer- BioNTech. Reacțiile nu au fost observate în timpul testelor

Distribuie acest articol!

  Israelul vrea – după ce 2,5 milioane de israelieni au fost vaccinaţi cu o a treia doză de vaccin împotriva covid-19 – să-şi continue campania de vaccinare anticovid cu o a patra doză.

  Un reprezentant al luptei împotriva covid-19 a îndemnat în weekend la pregătire în vederea administratării unei a patra doze de vaccin împotriva covid-19.

  ”Virusul este aici şi va continua să fie aici. Trebuie să ne pregătim de a patra injecţie”, a îndemnat sâmbătă, la postul public de radio Kan profesorul Salman Zarka.

  El merge chiar mai departe.

  ”Gândindu-ne la acest lucru şi la declinul vaccinurilor şi anticorpilor, pare ca la fiecare câteva luni – ar putea fi o dată pe an ori la cinci-şase luni – să avem nevoie de o nouă injecţie”, a declarat el Times of Israel.

  ”Asta va fi viaţa noastră începând de-acum”, a avertizat el, fără să precizeze când ar putea fi lansată această a patra doză de vaccin anticovid.

  Varianta indiană (delta) a SARS-CoV-2 reface cărţile şi reprezintă de-acum aproape toate contaminările în Israel, una dintre primele ţări din lume care şi-a vaccinat majoritatea populaţiei de nouă milioane de oameni.

  Israelul a lansat în ultimele săptămâni o campanie în favoarea celei de a treia doze, în vederea unei consolidări a răspunsului imunitar al persoanelor vaccinate în urmă cu peste şase luni.

  Peste 2,5 milioane de persoane au fost vaccinate cu această a treia doză, ”booster”, potrivit Ministerului israelian al Sănătăţii.


  Distribuie acest articol!