Italian, şocat de preţurile  apartamentelor la Cluj: “De banii pe care îi dau în Cluj pe o garsonieră îmi iau la Milano două sau trei şi le dau în chirie”

Italian, şocat de preţurile apartamentelor la Cluj: “De banii pe care îi dau în Cluj pe o garsonieră îmi iau la Milano două sau trei şi le dau în chirie”

O garsonieră de 24 de metri pătraţi a ajuns să coste 110.000 de euro la Cluj şi asta departe de centrul vechi al oraşului. Multe dintre casele din Cluj costă mult mai mult decât un castel în Franţa, Italia sau Austria. 
 „Garsonieră cu baie (duş, wc),bucătărie mobilată cu totul (aragaz,frigider,mobila de bucătărie) cameră cu pat dublu, dulap foarte spaţios şi bine compartimentat, birou, scaun. Etajul 4/4. Pretul este 110 000 euro, uşor negociabil. Vă rog fără oferte bombă. Se acceptă credit. Dacă cumva nu sună telefonul, daţi mesaj pe olx cu numărul dumneavoastră şi o să vă sun”, este anunţul postat pe site-ul unei agenţii imobiliare din Cluj-Napoca. 

Multe dintre casele din Cluj costă mult mai mult decât un castel în Franţa, Italia sau Austria. Iar preţurile îi iau de multe ori prin surprindere şi pe străinii care locuiesc în România, a scris adevarul.ro.  

Cesare, un italian care a locuit mai mulţi ani în România, la Timişoara, Oradea şi Cluj, unde a avut afaceri. La un moment dat, el intenţiona să se stabilească aici, ţinând cont că soţia este româncă, însă preţurile l-au făcut să dea înapoi, deşi banii chiar nu reprezintă o problemă pentru el. 

„Am învăţat să nu dau mai mult decât face şi mă simt păcălit când e vorba de astfel de preţuri. În Italia, în Milano chiar, găsesc apartamente mai ieftine decât în Cluj. Ok, e Cluj, e un oraş frumos, centru universitar şi economic, sunt sută la sută de acord că e la toate capitolele peste oraşe ca Timişoara şi Oradea, dar nimeni nu mă poate convinge că e peste Milano şi că se justifică asemenea preţuri.

De banii pe care îi dau în Cluj pe o garsonieră îmi iau la Milano două sau trei şi le dau în chirie.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!