Actualitate

Klaus Iohannis se face de râs pe plan extern: “Am o soluție pentru criza politică. România continuă să fie o țară stabilă”

Președintele României, Klaus Iohannis, a vorbit marți la reuniunea anuală a diplomației române despre criza politică din țară, dând asigurări ambasadorilor români că situația politică internă va fi rezolvată.

„În România, se respectă valorile democratice, Constituția țării și, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european și euroatlantic. Vom găsi o soluție bună și pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteți în statele în care reprezentați țara noastră​”, a spus Iohannis.

Președintele statului i-a asigurat pe diplomați că „România continuă să fie o țară stabilă, care nu deraiază de la valorile și angajamente asumate”.

„Vă garantez că vom găsi cele mai bune soluții pentru actuala criza politică și guvernarea pentru România și pentru români va continua”, a mai spus Iohannis.