Actualitate

Liviu Dragnea: “România este o țară de test, iar Iohannis are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

În primul interviu public pe care l-a acordat de la ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea a ținut să precizeze unde a ajuns Partidul Social Democrat în prezent cu actualii lideri politici. Klaus Iohannis nu a lipsit din atacurile fostului președinte al PSD.

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu.

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani.

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia.

Iohannis este raul suprem in aceasta arhitectura, ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte il leaga. Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, care nu avea alt obiectiv decat schimbarea SIIJ. Stelica sa nu faca propuneri care nu erau controlabile de ei, de asta merge cu Citu pana in panzele albe.”, spune Liviu Dragnea pentru un post de televiziune.