ActualitateOpinii

LOVITURĂ DE STAT ORGANIZATĂ DE PSD ȘI PNL – CRITICII.RO

PSD și PNL nu reprezintă altceva decât un grup organizat care dorește menținerea puterii. Nu există lucru mai grav într-o societate decât încălcarea ordinii constituționale.

Președinții celor doua Camere au datoria constituțională să supună textul moțiunii la vot. Mai întăi citită și apoi supusă la vot. PSD-ul nu mai are motive să se ascundă în fata unor motive inventate: miniștrii USR au demisionat, există o majoritate parlamentară care dorește plecarea lui Citu și a întregului guvern, nu există motive pentru a bloca acest demers.

Era mult mai corect și onorabil dacă veneau și votau împotrivă decât să absenteze. Dar ce înseamnă corectitutinea și onoarea pentru ei?

Sedinţa Birourilor permanente reunite a fost suspendată din lipsa cvorumului, trădarea celor două partide fiind evidentă. Asta după ce ieri PSD a părăsit şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere, iar Ludovic Orban a anunţat că nu participă la votul privind solicitarea PNL de verificare a semnăturilor de pe moţiune. Înaintea şedinţei, PNL depusese un document prin care a contestat autenticitatea semnăturilor pentru moţiune.

Iohannis s-a înțeles cu Ciolacu pentru a-l salva pe Citu, lucru foarte grav, ceea ce este și mai grav este că acest lucru s-a întâmplat printr-o încălcare flagrantă a ordinii constituționale.

USL 2 este și mai toxic decât USL 1!

Așteptăm lista cu toți cei absenți de la ședința Birourilor permanente reunite. O vom face publică. Este dreptul vostru să știți!

Binele românilor nu reprezintă nimic pentru aceste personaje. Totul este făcut dintr-o disperare a pierderii puterii.

 » citește întreg articolul pe: www.CRITICII.RO