Actualitate

Lucian Bode face minuni la Ministerul Justiției: A dat aviz pozitiv programului PNDL 3 propus de Florin Cîțu

Ministrul interimar, Lucian Boda, a făcut minuni în prima zi de muncă la Ministerul Justitiției. Ce Stelian Ion nu a vrut să facă, Bode execută ordinele lui Cîțu fără a sta pe gânduri prea mult.

Lucian Bode, a anunţat cu puţin timp în urmă că dă un aviz pozitiv Programului “Anghel Saligny”. PNDL 3 Anghel Saligny a intrat în linie dreaptă și ne pregătim de un nou eveniment noaptea ca hoții, iar fantoma lui Daddy bântuie prin Florin Cîțu.

„Ministerul Justiției este ultimul avizator pe toate proiectele de acte normative, nu doar pe proiectul de ordonanță de urgență pentru aprobarea Planului Național de Investiții “Anghel Saligny”. Ministerul Justiției se pronunță pe legalitatea acestui proiect și tuturor proiecteor de acte normative, nu pe oportunitate. Observațiile avute în vedere de către direcția de specialitate sunt menținute și au fost transmise către Ministerul Dezvoltării, către inițiator. Aseară am văzut documentul, am văzut proiectul în original, cu siguranță astăzi intrăm în ședința de guvern cu acest proiect.”, a declarat Bode.