Actualitate

Ludovic Orban către Florin Cîțu: “Să nu uiți cine te-a băgat în politică. Nu îți e rușine un pic?”

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat nemulțumit de afirmațiile premierului Florin Cîțu, contracandidatul său la alegerile pentru șefia liberalilor, care a spus în luna august despre el că „a ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”. Ca răspuns acesta a venit cu o reacție.

„M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieși din politică. Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică?

El decide cine intră și cine iese din politică? Nu îi e rușine un pic?”, a spus Ludovic Orban.

Și a continuat: „Sunt de 31 de ani în Partidul Național Liberal, mi-am dedicat viața promovării ideilor liberale și servirii interesului PNL și interesului României și vine un om, totuși, care este proaspăt, căruia i-am votat derogarea, nu am fost împotriva candidaturii lui, dar nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici nu avea 5 ani vechime și face el legea? Hotărăște el când iese și cum iese din politică Ludovic Orban? Asta chiar a fost deranjant”.

„Cum să ies din politică? Politica este o vocație pentru cei care o fac cu adevărat, așa cum trebuie făcută, moral, în interesul public, cu cinste, cu devotament, cu spirit de sacrificiu”, a declarat Orban.