Actualitate

Ludovic Orban – despre Florin Cîțu: “Se crede prea important. Soarta României nu stă într-un singur om”

Ludovic Orban îl atacă pe contra-candidatul său la alegerile interne din PNL. Actualul președinte al PNL susține că PNL ar trebui să rezolve această criză politică și să renunțe la Florin Cîțu, având în vedere că soarta României nu stă într-un singur om.

„Trebuie să punem punct cât mai repede acestei crize, acesta este obiectivul meu fundamental, chiar dacă nu toţi actorii instituţionali înţeleg necesitatea rezolvării rapide a crizei. (…) Nu avem voie să ne jucăm cu România. Trebuie rezolvată criza cât mai repede, cu orice preţ. Nu cred că este mai importantă persoana, soarta unui om decât România şi decât Partidul Naţional Liberal. Cu cât terminăm mai repede această criză, cu atât lucrurile vor merge mai bine”, a afirmat Ludovic Orban.

El a precizat că nu va accepta nicio înţelegere cu PSD, pentru că toate înţelegerile dintre PNL şi PSD de-a lungul timpului s-au terminat „în gravul dezavantaj al PNL şi în câştigul PSD”

„Nu putem accepta nici să rămânem agăţaţi, ca guvern minoritar, de mila PSD care în mod evident că ne va arunca de la putere exact atunci când o să le convină lor cel mai mult, după ce ne vom compromite şi după ce nu vom avea capacitatea de a guverna”, a arătat Orban.