MaiSimplu.ro, scos la vânzare. IT-iștii clujeni din spatele platformei vor 300.000 euro

MaiSimplu.ro, scos la vânzare. IT-iștii clujeni din spatele platformei vor 300.000 euro

Compania clujeană Furnizor Soft a scos la vânzare platforma MaiSimplu.ro, care oferă utilizatorilor posibilitatea să găsească furnizori de servicii, de la medici și avocați până la electricieni și instalatori. Prețul cerut este de 300.000 euro.
Compania Furnizor Soft SRL din Cluj-Napoca a scos la vânzare platforma MaiSimplu.ro prin intermediul căreia utilizatorii pot găsi un furnizor de servicii – de la instalatori şi electricieni, până la medici şi avocaţi.

Proiectul MaiSimplu a pornit în urmă cu peste trei ani, cu o investiţia iniţială de circa 50.000 euro. Platforma MaiSimplu a fost lansată în mai 2019, iar până în prezent s-au investit în total 350.000 euro în ea.

„Vindem întregul produs software – website, aplicaţiile mobile, backend şi inclusiv infrastructura setată în Amazon. Se poate prelua şi firma SRL, iar dacă nu, ea va fi închisă după predarea software-ului. Evaluăm businessul curent MaiSimplu la 1,5 mil. euro”, a declarat pentru ZF, Mihai Şerdean, fondator MaiSimplu.

El a pus bazele proiec­tului MaiSimplu împreună cu alţi opt IT-işti – Bogdan Toda, Alexandru Miclea, Eugen Ungurean, Sergiu Dan, Anca Miclea, Alin Morariu, Daniel Neacşu şi Cristian Mureşan.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!