Actualitate

Marcel Ciolacu își cumpără trompete oficiale când cele vechi sunt răgușite

Dan Tăpălagă și G4 Media au devenit trompetele PSD-ului
Ultimele 2 editoriale al lui Dan Tăpălagă confirmă acest lucru și nu face decât să evidențieze servilismul grotesc al acestuia și al G4 Media față de PSD și Marcel Ciolacu.

Tăpălagă susține ca Odată dezbrăcat de haina NATO, din Geoană nu mai rămân decât ceasurile lui Vanghelie și un dulap întreg cu schelete, depozitate acolo cu trudă de-a lungul carierei sale politice în România.

G4 Media și Dan Tăpălagă, care anterior adoptaseră o poziție critică față de PSD, par acum să îl laude pe Marcel Ciolacu, liderul partidului. Această schimbare bruscă de direcție în atitudine a creat o imagine de laudă exagerată și susținere pentru Ciolacu, un fel de pupat în fund.

Prin exemplele evidente de laude excesive, cum ar fi: “virtuților adevărului spus cu voce tare” sau “luciditate politică în relația cu partenerii externi” acordate lui Ciolacu, G4 Media și Tăpălagă par să fi adoptat o nouă atitudine, generând surpriză și întrebări cu privire la independența lor anterioară și la direcția editorială curentă. Înțelegem, oare, ca este vorba despre ceva cașcaval PSD-ist pentru propagandă politică?