Actualitate

Marcel Ciolacu – mesaj către PNL și USR: “Vă trimit plăcuța suedeză, a sosit momentul”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că partidul său a ținut prea mult plăcuța suedeză și că este timpul ca PNL și USR să preia ștafeta. Ciolacu cere alegeri anticipate și susține că liberalii și useriștii merită din plin această plăcuță, mai ales după criza politică generată de ei.

Ce facem, ramane tot cu Turcan, cu Barna? Nu mai vrem, aceasta coalitie. Sa stiti ca nu-i iubesc, in momentul asta le si trimit inapoi placuta aia suedeza”, a declarat Ciolacu intr-un interviu la Radio Guerrilla.

„Pai, asa sa faceti”, l-a indemnat Liviu Mihaiu.

„Sa fie primita”, a insistat Ciolacu.

Ciolacu a sustinut ca Guvernul Citu este „cazut”, „cu sau fara motiunea de cenzura” si trebuie sa vina pentru un vot de incredere in Parlament, considerand ca „nu exista alta solutie decat aceea a alegerilor anticipate”.

„Guvernul Citu este cazut. In momentul in care Citu l-a schimbat pe Stelian de la Justitie si n-ai facut o alta desemnare, conform Codului administrativ, in cinci zile, de alt ministru, deci cu alte cuvinte ai schimbat compozitia politica a guvernului, in 45 de zile – este decizia CCR, deci nu poate sa o incalce nimeni – trebuie sa vina pentru un vot de incredere in Parlament, cu motiune, fara motiune. Eu am spus foarte clar: PSD va vota orice motiune care o sa vina la vot. Asteptam sa vedem ce se intampla la CCR cu motiunea celor de la AUR si alianta AUR – USR”, a declarat Ciolacu