Actualitate

Măsuri luate de guvern – Maxim 600 de persoane la protest în Piața Victoriei, minim 300.000 la UNTOLD

Ce nu face Emil Boc pentru un concert ca UNTOLD, anulează și pandemia dacă este nevoie. Primarul Clujului chiar a făcut acest lucru pentru festivalul UNTOLD, acolo unde au fost prezenți aproape 300.000 de persoane. Măsurile luate de Guvern nu sunt aleatorii, protestul poate avea maxim 600 de persoane din cauza pandemiei.

Așadar, organizaţii sindicale din diferite domenii, afiliate la CNS Meridian, sunt aşteptaţi să protesteze, joi, în Piaţa Victoriei.

Protestul organizat de Confederaţia Sindicală Naţională Meridian este programat să se desfăşoare între orele 10.30 şi 13.30, în faţa sediului Guvernului, numărul maxim de persoane care pot participa fiind de 600, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

“Guvernanţi! Ajunge cu lupta între voi! Avem nevoie de rezolvarea concretă a revendicărilor noastre si nu de bătaia între voi! Ajunge cu tergiversarea,ajunge cu talk-show-urile la tv şi pe facebook! Vrem rezolvarea problemelor noastre! Nu la Tv ci în realitate! Vă dăm un avertisment joi ,16 septembrie 2021, în stradă, în Piaţa Victoriei! Liniştiţi-vă şi treceţi la treabă! Rezolvaţi problemele ţării, ceea ce salariaţii din România şi noi cei din sănătate vă cerem de atâta timp! Cuţitul ne-a ajuns la os, preţurile cresc, salariile le-aţi îngheţat, iar vouă vă arde de bătălii şi crize politice! Ajunge cu iresponsabilitatea voastră! Ajunge cu discriminarea din sănătate! Liniştiţi-vă sau nu veţi mai avea linişte cu noi! Greva generală bate la uşă!!!!”, au susţinut reprezentanţii Uniunii TESA din Sănătate.