Actualitate

Medicul Monica Pop – întrebare către autorități: “Dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite de ce nu faci test?”

Medicul Monica Pop afirmă că rolul certificatelor de vaccinare este de neînțeles. Autoritățile preferă să nu testeze persoanele vaccinate, deși acestea sunt foarte periculoase. Cei vaccinați fac forme ușoare de boală și este dovedit faptul că pot transmite mai departe coronavirusul, așadar, de ce să nu testezi aceste persoane?

„Ştim foarte bine că vaccinarea folosește celui care este vaccinat pentru că dacă se infectează să facă o formă mai ușoară. Dar din păcate, vaccinații au devenit un pericol pentru că ei dacă fac boala, fac o formă ușoară de multe ori nu știu, nu au nicio simptomatologie și răspândesc peste tot în jur.

Eu cred că cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați pentru că un nevaccinat dacă se îmbolnăvește stă acasă, că nu este nebun să iasă pe stradă, se duce la spital și face ceva împotriva bolii.

Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu. Foarte mulți care s-au vaccinat au făcut o formă de boală ușoară asimptomatică.

Știu cazul unei școli din București care a avut niște repetiții acum recent și o profesoară care era vaccinată și a intrat fără probleme a îmbolnăvit nouă elevi. Este o prostie să intre un vaccinat netestat.

Se poate așa ceva și oamenii trebuie să înțeleagă pentru că este un joc, nu știu dacă este politic, dar este un joc pe care nu îl înțeleg.

De ce dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite de ce nu faci test”, a spus medicul Monica Pop.