Mesajul unui tată: „Ne este dor de tot ce înseamnă Carol”. Copilul a căzut de la etaj

Mesajul unui tată: „Ne este dor de tot ce înseamnă Carol”. Copilul a căzut de la etaj

Copilul în vârstă de 2 ani care a căzut de la etajul III al blocului în care locuia, din Botoşani, a fost transferat ieri după-amiază la Iaşi. Băieţelul a fost preluat cu un elicopter şi dus la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.„Copilul a venit la spitalul nostru prin transfer. Este internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, este un politraumatism, cu un indice de severitate lezional mare, ca atare prognosticul este clar unul rezervat. Echipa multidisciplinară va evalua acest caz şi se va decide atitudinea terapeutică”, a declarat dr. Tamara Roşu, medic şef UPU şi purtător de cuvânt al Spitalului de Copii.

Copilul a căzut de la etajul III în urmă cu zece zile şi de atunci a fost internat la Spitalul de Copii din Botoşani, în stare gravă, în comă. Medicii au precizat că în primele zile după accident a început să aibă probleme respiratorii, iar computerul tomograf făcut recent a arătat că afectarea trunchiului cerebral este foarte mare.

„Ne este greu, dar trebuie să credem în Dumnezeu. Ne este dor de tot ce înseamnă Carol pentru noi, ştim că drumul e lung şi foarte greu. Trebuie să ne rugăm şi să credem pentru ca minunea să se întâmple. Vă rog să îl păstraţi în rugăciunele voastre”, a scris tatăl copilului zilele trecute pe reţelele de socializare.

Micuţul se afla acasă cu alte trei persoane atunci când s-a produs accidentul. A ajuns pe pervazul geamului după ce s-a urcat pe un corp de mobilă şi s-a sprijinit în plasa de protecţie împotriva insectelor care s-a deschis. A căzut în gol de la o înălţime de aproximativ şase metri, starea sa fiind gravă încă de la început.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!