Actualitate

Mihai Tudose: “Florin Cîțu încalcă grosolan tot. Începe să nu mai fie un stat, este o dictatură”

Democrația în România a fost anulată până la alegerile interne din PNL. Probabil va fi nevoie de o modificare în Constituție pentru acest lucru. Florin Cîțu a reușit cu ajutorul PSD să blocheze moțiunea de cenzură, deși este un drept Constituțional. Mai mult, la presiunea românilor și la presiunea parlamentarilor din opoziție, Ministrul Energiei a fost chemat să dea explicații cu privire la explozia facturilor. Virgil Popescu a refuzat, deși prezența este obligatorie prin lege, argumentând că va respecta Constituția după Congresul PNL.

„Nu-mi pasă cine iese la PNL. Uitați-vă la declarațiile lui Ludovic Orban, spunând că de două ori a salvat scaunul președintelui României.

Există o declarație a lui Orban în care spune că este o lege care îl obliga să mărească pensiile și alocațiile, dar n-o face pentru că n-are bani. Articolul din codul administrativ spune ca la 5 zile de la vacantarea unui post de ministru trebuie să se ia măsuri. Au trecut două săptămâni de la plecarea lui Stelian Ion de la Justiție și nu a trimis nimeni o scrisoare la președinție.

Nu acționează nimeni. Încalcă grosolan tot. Începe să nu mai fie un stat este o dictatură. Ai voie să faci festivaluri cu zeci de mii de oameni, dar nu ai voie să faci greve în fața Guvernului, maximum 500 de oameni pentru că e pericol de pandemie. Stăm în această stare de alertă, aproape terminăm al doilea an.” a declarat Mihai Tudose.