Actualitate

Mihail Albișteanu (AUR): Președintele Iohannis poate fi și trebuie SUSPENDAT!

În opinia deputatului AUR Mihail Albișteanu, Klaus Iohannis a dat încă o mostră despre cum NU trebuie să se poarte un președinte al României, personaj care a participat la Congresul PNL și a susținut în mod vizibil pe premierul Cîțu în demersul acestuia de a ajunge președintele PNL.

Deputatul AUR consideră că Iohannis a încălcat în mod regulat Constituția României, lucru extrem de grav. În acest sens, Albișteanu este de părere că este posibil că acțiunile președintelui să nu rămână fară urmări, existând, teoretic, majoritatea necesararii suspendării lui Iohannis. AUR o dorește, cei de la PSD, doar declarativ.

Comportamentul ciudat al celor de la PSD în legătură cu stabilirea datei de dezbatere a moțiunii de cenzură depusă de AUR și de USR-PLUS reprezintă un alt motiv de îngrijorare:

“Mulți parlamentari USR-PLUS și PNL au, și ei, toate motivele să achieseze la idee.
Astfel, se conturează majoritatea parlamentară nesesară suspendării președintelui Iohannis. Desigur, totul depinde de PSD. Sunt cei din conducerea PSD sinceri, atunci când vorbesc de suspendare? Dacă luăm în calcul comportamentul de până acum, cel puțin ciudat, al PSD, în legătură cu stabilirea datei de dezbatere a moțiunii de cenzură depusă de AUR și de USR-PLUS, noi, parlamentarii AUR, avem motive serioase de îndoială.”, mai declară deputatul AUR