Monitorul Oficial se protejează IT împotriva dezastrelor

Monitorul Oficial se protejează IT împotriva dezastrelor

scris vineri, 08:00

Regia Autonomă Monitorul Oficial a atribuit asocierii formată din Innodata Solutions (lider) și Connections Consult un contract pentru furnizarea unei infrastructuri IT de tip data center și recuperare în caz de dezastru. Cu o durată de 180 de zile, contractul a fost semnat pentru 1,27 milioane de euro, fără TVA, de la un estimat de 1,44 milioane de euro.

“Contractul are ca obiect achiziționarea, instalarea, punerea în funcțiune și lansarea în folosire a unei infrastructuri hardware INFRAHA, care să poată susțină serviciile și soluțiile informatice de care dispune Regia sau pe care urmează să le implementeze, redundantă la nivelul tuturor elementelor componente, în scopul protejării facile a datelor rezidente și efectuării transparente a operațiunilor de administrare, update, upgrade și înlocuire a componentelor ce se pot defecta. Infrastructura hardware de tip Data Center Activ – Pasiv plus Back-up și Disaster Recovery va fi distribuită în 3 locații diferite și va fi alcătuită din 3 componente. De asemenea, contractul de achiziție include și instruirea personalului achizitorului”, scrie în anunțul de participare.

CITEȘTE ȘI BNR i-a respins lui Dan Ostahie achiziția Porsche Bank din cauza lipsei de experiență în domeniul bancar

Asocierea condusă de Innodata Solutions a fost singurul ofertant în cadrul procedurii.

Înființată în anul 2020, societatea Innodata Solution a raportat în 2021 o cifră de aproximativ 570.000 lei și o pierdere de peste 22.000 lei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!