Actualitate

Nicușor Dan, edilul Capitalei, suspectat de alianțe cu mafia retrocedărilor

Un nou episod al serialului alianțelor politice din București se derulează chiar zilele acestea. Iar informațiile intrate în posesia redacției noastre denotă un scenariu cu potențial exploziv, declanșat de către edilul Sectorului 3.
În cadrul unei conferințe de presă, Robert Negoiță a lansat un atac extrem de dur cu privire la retrocedarea unei suprafețe din parcul IOR, situație pentru care îi consideră vinovați atât pe Traian Băsescu, fostul primar general, cât si pe actualul, Nicușor Dan.

„Noi, Primăria Sector 3, ne luptăm de peste 10 ani să luăm terenul înapoi. Așa cum e normal, să rămână parc. Ne-am luptat cu toată lumea, mai ales cu Primăria Generală, care, în loc să fie alături de noi în acest demers, a fost permanent împotriva noastră, în toți acești 10 ani. […] E vorba de o retrocedare absolut ilegală. Nu se retrocedează parcul. […] Este mafia retrocedărilor ilegale din București și din România, patronată de știți dumneavoastră de cine! […] De Băsescu cu toți ai lui! Ca să fie explicit. Vedeți cine a retrocedat Baza de la Voinicelu… […] Trebuie să schimbe abordarea și, în loc să lupte împotriva noastră, de partea ticăloșilor, să vină de partea noastră, împotriva ticăloșilor. Or, primarul general a promis asta! A zis că în șase săptămâni, au trecut șase luni de zile. Să-i fie rușine!” a tunat edilul Sectorului 3