Actualitate

Nicușor Dan nu s-a vaccinat anti-Covid: “Aștept recomandarea medicului”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a fost întrebat de jurnaliști când se va vaccina împotriva coronavirusului. Edilul a declarat că așteaptă recomandarea medicului, având în vedere că a avut coronavirus.

Campania de vaccinare a Guvernului Cîțu a fost un adevărat eșec. Disperarea, neîncrederea și lipsa de transparență a autorităților au influențat numărul de persoane vaccinate.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a anunțat, pe 19 aprilie, că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

„Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, scria pe Facebook Dan.