Actualitate

Nu au fost capabili să construiască măcar un spital regional, dar PSD și PNL promit 20 de spitale până în 2026

De peste 12 ani, PSD și PNL promit construirea de noi spitale. În tot acest timp nu s-a construit nimic, ci, dimpotrivă, spitalele s-au degradat din ce în ce mai mult.

A fi bolnav în România este cel mai mare coșmar al fiecărui cetățean. De ce? Pentru că sănătatea nu a fost o prioritate pentru PSD și PNL niciodată.

Acum, după 12 ani în care ni s-au promis spitale regionale, ne-au „amenințat” pe rând și PSD și PNL că vom avea unități spitalicești moderne, la standardele cele mai înalte, intrăm într-o nouă etapă a minciunilor electorale în privința spitalelor: cele finanțate prin mult trâmbițatul PNRR.

Dar suntem în campanie electorală, iar PSD și PNL nu au limite când vine vorba de promisiuni. Nu contează că promisiunile lor sunt doar minciuni electorale, ei speră că poate-poate îi mai păcălesc încă o dată pe români. Cum ar putea oamenii să îi creadă de această dată că vor finaliza 20 de spitale până în 2026, dacă ei în 12 ani nu au fost capabili să construiască măcar un singur spital?

Românii nu mai pot fi păcăliți de aparatul de propagandă al PSD și PNL și în 2024!

Pe 9 iunie este prima bătălie pe care o avem de dus cu acest sistem care a capturat statul român pentru a putea începe reconstrucția reală a României.