Nu doar suplimente alimentare, ci remedii puternice: sod natural Cantacuzino, plasma Quinton (P)

Nu doar suplimente alimentare, ci remedii puternice: sod natural Cantacuzino, plasma Quinton (P)

Te-ai întrebat vreodată de ce avem nevoie de suplimente nutritive? Exista atat de multe idei nutritionale diferite care plutesc in intreaga lume. De multe ori, auzim specialisti in sanatate sau medici spunand ca ar trebui sa luam vitamine si suplimente zilnic.

Suplimentele nutritive care conțin plante sau doar anumite vitamine nu au doar un rol de suplinire al carențelor, ci si un rol curativ! Medicina tradițională folosește de mii de ani plante și remedii naturale pentru a trata cu succes diverse afecțiuni.

De ce sa luam suplimente? Sunt chiar necesare?

Lumea este un loc mult diferit de cand stramosii nostri traiau aici. In fiecare zi ingeram toxine si respiram un aer poluat.

 Astfel, corpurile noastre au nevoie de mai multi nutrienti pentru a gestiona si combate diferite toxine si afectiuni. Nutrientii din alimente nu intodeauna  fac fata provocarilor si mai ales nu sunt mereu suficienti.

Consumul zilnic de vitamine si suplimente naturale poate ajuta la mentinerea unui organism sanatos.

De exemplu, Enzima SOD este produsa in mod normal de un organism sanatos.  Produsul Sod Natural Cantacuzino ofera aceeasi actiune ca enzima produsa de organism, de aceea suplimenteaza efortul organismului de a se echilibra si de a lupta impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, combatand si prevenind astfel numeroase boli si afectiuni.

Pe masura ce nimic nu sta pe loc, si alimentele din lumea noastra se schimba, ne este mai greu sa digeram alimentele si sa retinem nutrientii de care avem nevoie. Mai ales ca, pe masura ce inaintam in varsta, luam si mai multe medicamente, iar asta ar putea interfera cu absorbtia nutrientilor.

Suplimentele de vitamine pot ajuta la compensarea nutrientilor pierduti in timpul digestiei si consumului, iar antioxidantii naturali sunt utili  fortifianti ai organismului care il ajuta in conditii de stres,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!