Actualitate

Olt: Baronul local, Paul Stănescu, groparul agriculturii românești

Baronul local Paul Stănescu domină județul Olt și exercită putere absolută asupra ANIF și Ministerul Agriculturii. Sub îndrumarea sa, agricultura românească a fost devastată de slugile sale, iar prețurile cerealelor de cea mai bună calitate sunt în cădere liberă, indiferent dacă vorbim de grâu, porumb, orz sau floarea soarelui.
În târgurile Olteniei, prețurile de vânzare sunt dezastruoase pentru fermieri, neacoperind nici măcar costurile de producție. Situația este cu atât mai gravă cu cât mulți fermieri nu au reușit să-și vândă recolta din cauza importurilor masive din Ucraina, orchestrate de acești mafioți care au acaparat agricultura românească.
Paul Stănescu, originar din satul Vişina Noua din comuna Vădăstriţa, județul Olt, are o biografie împovărată de acuzații de falsificare a diplomei și de manipulare a carierei sale. Deși a deținut funcții importante în administrație și în PSD, modul în care și-a construit cariera este întunecat de suspiciuni și acuzații de corupție și favoritism.
Paul Stănescu e un baron local, un exponent al puterii absolute și corupte.