Politica

Pălărie (USR): Observ colegi de la alte grupuri politice pentru care masca este opţională

Pălărie (USR): Observ colegi de la alte grupuri politice pentru care masca este opţională. Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Senatorul USR Ştefan Pălărie a cerut miercuri unor senatori aflaţi în sala de plen să se conformeze cu legislaţia statului român şi să poarte mască, pentru că aceasta nu este opţională. 

‘Din nou observ colegi de la alte grupuri politice pentru care masca este opţională. Exact în locul în care noi facem legile, de la care avem aşteptarea ca cetăţenii să se conformeze, noi nu le respectăm. (…) Nu putem să ajungem la un nivel de dezorganizare la acest nivel. Îi rog respectuos pe colegii care acum în plenul Senatului nu au mască să se conformeze cu legislaţia statului român. Nu cu o mână acoperiţi gura, ci cu o mască’, a transmis Pălărie, de la tribuna Camerei superioare a Parlamentului.

În context, preşedintele Senatului, Anca Dragu, a cerut Secretariatului General să se asigure că măştile ajung în sală, făcând un apel la purtarea măştii. ‘Nu este nicio procedură, nu e drept la replică, vă rog foarte mult să purtaţi mască, pentru că aşa este legea. Vă rog să luaţi măsurile care se impun pentru a ne asigura că toţi colegii poartă mască’, a spus Dragu. Pe fondul acestor discuţii, senatorul independent Diana Şoşoacă a motivat lipsa măştii prin faptul că este scutită medical. 

Citește articolele cu aceleași etichete:

masca

optionala

palarie

usr