Actualitate

Planul Urbanistic General al Capitalei, anulat. Ciprian Ciucu: Fără PUG, închidem orașul

Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a reacționat, după ce PUG-ul a fost anulat de Tribunalul București.

“Fără PUG, închidem oraşul”, spune primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, după ce Tribunalul Bucureşti a anulat hotărârea prin care a fost aprobat Planul Urbanistic General al Capitalei.

Ciucu, preşedinte al PNL Bucureşti, afirmă că în actualul mandat nu s-a realizat “niciun progres” în ce priveşte realizarea noului Plan Urbanistic General.

“Instanţa a anulat printr-o hotărâre (nedefinitivă) Plaul de Urbanism General al Municipiului Bucureşti. În ceea ce priveşte progresul lucrărilor la PUG, astăzi ne aflăm tot acolo unde ne aflăm în ultima zi de mandat a Gabrielei Firea. Niciun progres. Fără PUG, închidem oraşul”, a scris Ciucu, sâmbătă, pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a anulat hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care a fost aprobat Planul Urbanistic General al Capitalei.

Decizia nu este definitivă.

“Admite acţiunea. Anulează HCGMB nr. 269/21.12.2000, emisă de către instituţia pârâtă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti”, prevede anunţul publicat pe pagina portal.just.ro.

Procesul a fost intentat în martie 2018 de către Carmen Speranţa Tomescu. Pârâţi sunt Consiliul General al Capitalei şi primarul general. Obiect procesului îl constituire anularea hotărârii de Consiliu General prin care a fost aprobat PUG-ul Capitalei împreună cu studiile de fundamentare, scrie Agerpres.

Planul Urbanistic General a fost anulat

Tribunalul Bucureşti a anulat hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care a fost aprobat Planul Urbanistic General al Capitalei.

 » Aflați mai multe informații aici.