Planuri mari pentru platforma din Cluj unde te joci și câștigi crypto. Daniel Tamaș, CEO WAM.app: “Scopul nostru este să fim aplicaţia numărul 1 la nivel mondial”

Planuri mari pentru platforma din Cluj unde te joci și câștigi crypto. Daniel Tamaș, CEO WAM.app: “Scopul nostru este să fim aplicaţia numărul 1 la nivel mondial”

WAM.app, reţeaua socială de gaming bazată pe tehnologia blockchain, dezvoltată de compania clujeană Digitap, caută între 10 şi 20 mi­lioane de dolari pentru a acapara cât mai multă cotă de piaţă la nivel global.
Până în prezent, aplicaţia WAM a fost dezvoltată cu o inves­tiţie iniţială de aproape 800.000 de dolari la care s-a adăugat o finanţare de 2,8 milioane dolari obţinută prin ICO (initial coin offering) odată cu lansarea criptomonedei proprii, pe baza căreia se pot face tranzacţii în platformă.

Start-up-ul vizează acum atragerea noii finanţări de un fond de venture capital din străinătate, axat pe investiţii în produse B2C (business to consumer).

„Noi monetizăm şi urmează ca în 2-3 luni de zile să ne şi autosusţinem, dar pentru a acapara o piaţă foarte mare, urmează să ridicăm încă o rundă. Nu pot să dau foarte multe detalii despre rundă în sine, dar scopul nostru este să avem cât mai mult din piaţa asta, pentru că odată ce avem o bucată mare din piaţă, noi putem dezvolta liniştiţi 10-15 ani de acum încolo. Aceasta este viziunea pe care o avem. Mai mult, având în vedere că într-un ecosistem web 3 şi comunitatea participă la dezvoltarea ideii, cu atât mai mult este vital să ne mişcăm repede şi să acaparăm din piaţa asta“, a spus în cadrul emisiunii ZF IT Generation, la rubrica Start-up Update, Daniel Tamaş, cofondator şi CEO al WAM.app.

El a punctat faptul că la finalul anului trecut, start-up-ul a decis să schimbe modelul de business al aplicaţiei şi să treacă de la modelul pe bază de subscripţie la modelul „play to earn“.

„De când am decis privotarea către cripto, mai exact 10 septembrie 2021, am schimbat modelul de business. Pe 20 decembrie anul trecut am lansat moneda WAM pe două exchange-uri de criptomonede,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!