Platforma clujeană Tradesilvania aduce în echipă un expert în spălare de bani

Platforma clujeană Tradesilvania aduce în echipă un expert în spălare de bani

Mihaela Drăgoiu, fost director al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, se alătură platformei Tradesilvania din Cluj-Napoca, ca director de reglementare și conformitate legală.
Tradesilvania, platforma de investiții în criptomonede și bunuri digitale, și-a anunțat extinderea echipei de management și conformitate a companiei, joi, 10 februarie, prin numirea Mihaelei Anamaria Drăgoiu pe postul de director reglementare și conformitate legală. Aceasta preia poziția din cadrul Tradesilvania, după o experiență de peste 20 de ani în cadrul ONPCSB – Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, potrivit unui comunicat Tradesilvania.

Cei peste 20 de ani de experiență din cadrul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor vin să susțină efortul constant al companiei din Cluj în dezvoltarea framework-ului de management a riscului și KYC/KYT (know your customer/know your transaction). Implicarea Mihaelei Drăgoiu în dezvoltarea legii de prevenire a spălării banilor și armonizarea acesteia cu cadrul legislativ european, facilitează, din noua poziție, dezvoltarea dialogului dintre domeniul crypto și autorități, se ai arată în comunicat.

„Este un pas natural pentru echipa noastră, atragerea celor mai buni experți în conformitate și împreună cu D-na Drăgoiu continuăm să lucrăm la misiunea Tradesilvania, de a dezvolta o infrastructura financiară digitală sigură și performantă în parteneriat cu instituții financiare consacrate.  Suntem cu un pas mai aproape de un sistem financiar matur și adaptat provocărilor actuale iar prin cariera exemplară a D-nei Drăgoiu continuăm să creștem standardele de conformitate din industria crypto, devenind astfel un partener esențial în infrastructura blockchain din România”, a declarat Ciprian Dobrescu, CEO – Tradesilvania.

„Sunt încântată să mă alătur echipei Tradesilvania și să continuăm împreună dezvoltarea cadrului de conformitate în contextul creșterii accelerate a adopției de servicii digitale blockchain și în România. Piața de criptomonede are provocări de

conformare specifice care necesită un dialog constant cu mediul financiar clasic dar și dezvoltarea continuă a cadrului de reglementare,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!