Propaganda Kremlinului: Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre?

Propaganda Kremlinului: Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre?

Delirul propagandei rusești continuă avându-l din nou în prim-plan pe Vladimir Soloviov, favoritul lui Putin. De această dată, el a criticat țările baltice pentru restricțiile adoptate împotriva rușilor și a amenințat cu războiul nuclear Uniunea Europeană și Statele Unite. Vladimir Soloviov: „Lituania, Letonia, Estonia spun cu încântare că îi vor pedepsi pe ruși, că nu le vor mai acorda vize, că le vor confisca proprietățile, că vor interzice limba rusă pe teritoriul lor. Stați așa, despre cine vorbim? Sunteți niște state baltice naziste și vreți să ne interziceți nouă, rușilor, să ne vorbim limba, chiar dacă 40% dintre letoni sunt vorbitori de rusă? În regulă, atunci ne vom trimite trupele să apărăm populația vorbitoare de limbă rusă, 40% din Letonia! Vor sări, oare, țările NATO în ajutor? Sunt pregătite Berlinul, Parisul, Londra și Bruxelles-ul să piară în urma atacurilor rachetelor noastre? Și, dacă e nevoie, în urma atacurilor cu arme nucleare? Va fi pregătită America să intre în luptă pentru statele baltice naziste, care încalcă drepturile vorbitorilor de limbă rusă?”Vladimir Soloviov, care are o emisiune la televiziunea publică Rossia-1, este considerat principala voce mediatică a Kremlinului. Decorat de Vladimir Putin cu o înaltă distincție de stat, el figurează, de altfel, pe lista persoanelor sancționate de comunitatea occidentală. Are activele înghețate și nu poate călători în UE. De la declanșarea invaziei ruse în Ucraina, a avut numeroase derapaje mediatice și amenință cu regularitate Occidentul cu arma nucleară.Citiți și: Propagandistul lui Putin îi dezvăluie planurile: Rusia vrea să ajungă până în Transnistria Editor : Luana Pavaluca

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!