Actualitate

PSD are blat cu PNL: depune moțiune de cenzură ca să nu fie semnată și aprobată de USR

AUR a anunțat prin vocea lui George Simion o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de către Florin Cîțu. La câteva ore după premierul avea să dea afară pe Stelian Ion din guvern și să provoace astfel o criză în coaliție.

Nu prețurile mari la alimente sunt problema, nu creșterea până la dublare a tarifelor la gaz și curent electric, problema USR este frăția față de Stelian Ion. Așa că au anunțat și ei o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

PSD însă nu s-a lăsat mai prejos, totul a devenit o întrecere în cine strânge mai multe semnături și cine depune mai rapid o moțiune.

Au urmat discuții între USR și AUR și aceștia au stabilit de principiu un singur lucru: Florin Cîțu trebuie să plece, acesta a făcut foarte mult rău României.

Dar ce să vezi, deși o moțiune este suficientă, PSD a făcut blat cu PNL și a lansat propria moțiune cu un singur scop: să nu voteze moțiunea de cenzură a AUR-USR, iar USR să nu voteze moțiunea depusă de ei.

Ca la o comandă PSD a vrut propria moțiune de cenzură în care a înjurat la greu USR, ceea ce înseamnă că USR nu poate vota o asemenea moțiune. Ori dacă USR nu votează, moțiunea nu va trece, iar PSD nu va vota moțiunea AUR deoarece are propria moțiune de cenzură.

De aici și aroganța PNL, care are discuții ascunse cu PSD pentru o susținere ascunsă. În realitate alianța dintre PSD și PNL există și acum și are un singur scop: să țină România în sărăcie.

PSD nu dorește binele românilor, legislația privind liberalizare prețurilor, adică creșterea, explozia prețurile, este realizată tocmai de ei, dar amânată până acum. PSD, ca și PNL și chiar USR poartă vina cedării resurselor de gaz și curent electric către companii străine care au dublat, poate chiar triplat prețurile.

Pentru că românii nu sunt apărați de partidele politice, companiile străine jefuiesc România și pe români.