ActualitatePrima Pagina

PSD și PNL aceeași mizerie

PSD și PNL reprezintă aceeași mizerie a clasei politice de după 1989. Este vorba despre foști securiști care până în 1989 au furat cât au putut iar după 1989 de mii de ori mai mult. Ei sunt cei care au dus la căderea regimului comunist și asasinarea lui Nicolae Ceaușescu, tot ei sunt și beneficiarii României de după acel moment.

Nimic nu s-a schimbat în acel decembrie, cei care furau pe ascuns au avut ocazia să iasă și să fure la vedere și totul construit împotriva poporului român.

Până la acest moment partidele sistemului se roteau între ele și mimau ciclul democratic de putere- opoziție. În acest sens și-au supus tot aparatul de stat, structurile de forță și pe cele de securitate.

Securiștii dinainte de 1989 și care l-au trădat pe Nicolae Ceaușescu împușcândul ca pe un mistreț, fără o reală judecată, și-au pus acum copiii pe funcții și au preluat România pe persoană fizică.

PSD și PNL reprezintă aceeași mizerie, cei care conduc aceste partide politice se folosesc de votul românilor ca să își valideze iar și iar furturile. Aceste gunoaie nu și-au propus niciodată să conducă România în numele și spre binele cetățenilor săi, doar spre binele lor și al stăpânilor din țară sau de dincolo de granițele țării.

PNL guvernează atunci când PSD îi permite și invers.

Salariile din România sunt de mizerie, cel minim de 1.400 de lei. Nici un pesedist nu trăiește cu acești bani, ei au funcții publice cu mii și zeci de mii de euro. Parlamentarii PSD mai pun 100 de lei la salariu și vor să îi preaslăvim, când fiecare deputat comunist are lunar la dispoziție apropie 10.000 de euro. Este ușor să vorbești și să impui limite și condiții și apoi să te pretinzi ca fiind salvatorul națiunii.

Au inventat tot felul de funcții publice foarte bine plătite unde i-au pus pe cei mai proști deoarece sunt slugarnici. PSD și PNL nu au nevoie de profesioniști ci de slugi care să îi servească pe ei și stăpânii lor.

Degeaba speri la o corectă judecată căci acolo sunt tot procurorii lor, tot judecătorii lor, nimic nu mai este drept pe acest pământ, totul este supus mafiei politice.

După 1989 PSD și PNL au distrus România, au vândut fabricile sub pretextul că nu sunt performante. Apoi le-au dat la fier vechi și au făcut așa zeci de milioane de euro, iar în cele din urmă au vândut terenurile străinilor ca să facă moluri pe ele.

PSD și PNL au distrus satul românesc, economia în zona rurală este ca și inexistentă. Tâlharii din interior fură mai mult decât cei din exterior, de cele mai multe ori sunt și mână în mână. Satele sunt astăzi pustiite, fără de copii, buneii își caută copiii și nepoți și plâng în liniștea grea a propriilor case. Astăzi străinii cultivă pământul României pentru că PSD și PNL l-au vândut ieftin sărăcind pe români.

Avem peste patru milioane de români plecați din cauza lor. PSD și PNL au adus numai sărăcie, au alungat pe români din țara lor, i-au forțat să plece să fie servitori prin țări străine, nu doctori sau ingineri la ei acasă. Astăzi se nasc mai mulți copiii în afara României decât în țară și acești asasini economici sunt de vină.

PSD nu luptă pentru români, luptă împotriva lor. Acest lucru s-a văzut clar în aceste zile, când AUR, un partid patriotic nimerit întâmplător în parlament sau trimis de divinitate acolo, i-a deconspirat. PSD a refuzat să îl dea jos pe Florin Cîțu, simbolul răului absolut la acest moment, cel care alături de Klaus Iohannis se consideră stăpânul României. În realitate probabil că așa este, ei sunt stăpânii iar românii sunt servitorii lor, dar nu trebuie să fie așa.

Marcel Ciolacu are blat pe față cu Klaus Iohannis și lângă Marcel Ciolacu s-a strâns o adunătură de trădători care vor să facă rău românilor. Acești susțin pe ascuns PNL la guvernare și o vor face și în continuare.

Sistemul este majoritar în parlament și doar poporul poate să îl dea la o parte. S-au învățat să mimeze puterea și opoziția dar acum nu se mai poate, românii s-au deșteptat și văd acest lucru. PSD este la fel de nociv precum PNL iar cele două partide trebuie șterse de pe scena politică , trebuie să dispară acest rău.