Economie

Radiografie dură a digitalizării în România. Borodi (Net Brinel): „Dacă am lucra 10 ani neîntrerupt, tot nu am ajunge la zi”

Digitalizarea reală și totală în România pare o glumă proastă, pe care politicienii o tot repetă. Marcel Borodi, directorul general al Net Brinel Cluj, recunoaște că nici 10 ani nu ar fi suficienți să ajugem din urmă țările dezvoltate.
Directorul general Net Brinel Cluj-Napoca, Marcel Borodi, spune că România este departe de tot în ceea ce privește digitalizarea. Atât de departe încât reprezentantul Brinel crede că 10 ani de muncă continuă a companiilor de IT nu ar fi suficienți pentru digitalizarea țării.

„Nevoia de digitalizare este imensă. Dacă am lucra toate firmele din IT-ul românesc doar pentru România digitală neîntrerupt 10 ani, tot nu am ajunge la zi!”, a afirmat Borodi”, potrivit profit.ro.

Net Brinel Cluj-Napoca, a închis anul 2021 cu un business în creștere față de 2020, când cifra de afaceri a urcat la 230 milioane de lei în 2020, a declarat directorul general al companiei, Marcel Borodi. El spune că anul trecut a fost „mult peste așteptări, cu multă satisfacție”, care a adus o îmbunătățire a marjei de profit.

„Am încheiat un an care părea cu totul imprevizibil în noiembrie 2020, când am validat bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2021. În primul rând, nu ne-am așteptat la atât de multe valuri ale pandemiei și nici la climatul politic instabil din a doua parte a anului trecut, iar problemele din lanțul de aprovizionare păreau să dureze câteva luni sau cel mult două trimestre și nu minim doi ani. Cu toate acestea, IT-ul, în general, a avut o tracțiune bună și în anul 2021. Pentru activitatea BRINEL, 2021 a fost un an mult peste așteptări, cu multă satisfacție, deoarece a fost și anul în care am acumulat 30 de ani de continuitate în IT-ul românesc. 2020 a fost net mai bun decât 2019,

 » Aflați mai multe informații aici.