Actualitate

Raluca Turcan, fosta mână dreaptă din guvern a lui Ludovic Orban: “Îl susțin pe Florin Cîțu și am un vot pentru el”

Ludovic Orban a spus că nu știe cum l-a trădat “mână dreaptă din guvern” tocmai în aceste vremuri grele. Alegerile interne din PNL l-au prins pe actualul președinte pe nepregătite, Florin Cîțu având un avans greu de ajuns. Raluca Turcan a confirmat că îl susține în continuare pe Florin Cîțu, asta după ce l-a trădat pe Ludovic Orban.

„Multă lume în decursul timpului m-a întrebat cum am putut să colaborez cu Ludovic Orban după jignirile pe care mi le-a adus în trecut. Am făcut-o pentru că am considerat că PNL merită acest efort şi l-am iertat (…). Acum se încearcă jocuri de culise la Sibiu (…), domnule preşedinte Ludovic Orban, pentru că m-aţi întrebat şi m-aţi provocat să vă spun de ce nu vă susţin”, afirma Raluca Turcan la alegerile de la organizația PNL Sibiu.

În replică, Ludovic Orban, a declarat presei că acuzele Ralucăi Turcan sunt „pure invenţii”.
El a mai a spus că nu ştie de ce fosta sa „mână dreaptă” din guvern, Raluca Turcan, nu îl susţine la şefia partidului, aşa că a decis să nu o mai susţină nici el pentru conducerea organizaţiei judeţene a formaţiunii.

Raluca Turcan, aflată în „tabăra” Cîțu în perspectiva Congresului PNL, a declarat că opțiunea pe care o are pentru președinția partidului nu este una împotriva lui Ludovic Orban, ci este un vot pentru Florin Cîțu și pentru moțiunea acestuia.