Actualitate

Rareș Bogdan îl atacă pe Nicușor Dan: “Eu sunt un om care vrea schimbări, dar nu am văzut acest lucru în București”

Europarlamentarul PNL susține că Nicușor Dan a dezamăgit până în acest moment la Primăria Capitalei. Rareș Bogdan susține că PNL l-a susținut pe Nicușor Dan în alegeri, deși nu este membru în partid. Promisiunile făcute de Nicușor Dan s-au desființat una câte una, iar Rareș Bogdan susține că vrea să vadă schimbarea pe care a promis-o în campania electorală.

„Apropo de alegeri locale, nu aș vrea să creez o știre, dar nu am cum să nu mă întreb. Eu am votat cu sufletul curat, ba mai mult, am și participat în emisiuni TV susținând candidatul ales de PNL pentru a fi primar general, chiar dacă nu era membru al PNL. Și acolo l-am ascultat cu mare atenție pe distinsul Nicușor vorbind despre caracatițe, despre pânze de păianjen care nenorocesc administrația publică din București, care nenorocesc bugetul public, despre corupții din fruntea diverselor direcții ale primăriei, despre nenorocirile din poliția locală. Sau între timp s-a metamorfozat ceva sau nu i-a căutat, pentru că nu prea am văzut schimbări.

Eu sunt un om care vreau schimbări. Când spui ceva, trebuie să se și întâmple. Sunt convins că până la urmă, după un an de zile, Nicușor ne va explica de ce au plecat din primărie doar cei trei directori care s-au pensionat, iar restul sunt exact aceiași de pe vremea doamnei Firea”, a afirmat Rareș Bogdan, într-o ședință a PNL Sector 1.