Actualitate

Răsturnare de situație la Călan: Flavius Nicolae Mateoi (AUR) urcă pe locul 1 în sondaje și atacă fotoliul de primar!

Potrivit unor zvonuri ale unor surse apropiate de PNL, s-ar fi comandat un sondaj la nivelul județului Hunedoara, în urmă cu câteva săptămâni. Deși rezultatele sondajului nu s-au făcut publice, s-au scurs totuși informații care s-au dispersat rapid printre membrii partidelor politice din zonă. La Călan, sondajul ar fi rezultat în felul următor:

Mateoi Flavius Nicolae – (AUR) 34%
Bolfos Cosmin – (PSD) – 32%
Iovanesc Filip Adrian – (PNL) 30%

Contactat de redacția noastră, candidatul AUR la Primăria orașului Călan(Mateoi Flavius Nicolae), a avut un punct de vedere cu privire la aceste zvonuri:

„Într-adevăr, din ce se aude, am urcat vertiginos în sondaje la Călan. Suntem pe locul întâi, peste primarul în funcție. Sigur, nu este o surpriză pentru mine!
Acesta este rezultatul celor 20 de ani in care Călanul a ajuns mai rău decât o comună: nu avem o secție de urgență permanentă, nu avem o casă de cultură funcțională, nu avem locuri de muncă, tinerii, rudele, prietenii ne sunt plecați în străinătate.

Suntem foarte aproape să câștigăm primăria, întrucât vorbim de un așa-zis „vot tăcut”.
Fiind instaurată o frică la nivelul orașului Călan, cu un primar de peste 20 ani în funcție, este puțin probabil să spui, atunci când ești angajat la primărie sau ești antreprenor, că votezi cu altcineva decât primarul, când te contactează o casă de sondaje.

Așadar, îndemn oamenii să iasă la vot, căci ne mai trebuie câteva sute de voturi să reușim o victorie istorică la Călan, duminică, pe 9 iunie!”