Actualitate

Reformele promise prind contur. USR și PNL cer legalizarea căsătoriilor homosexuale în România

USRPLUS și PNL cer legalizarea căsătoriilor homosexuale în România, altfel țara noastră va fi supusă măsurii de infrigement la cerere grupului PPE, popularii europeni, din care face parte și PNL.

Bulai de la USRPLUS, cunoscut ca un mare susținător al homosexualilor cere insistent la adoptarea legii USR pentru căsătoriile gay.

„PNL vrea sancționarea Romaniei pentru ca nu recunoaște căsătoria dintre două persoane de același sex. Asta cere PPE – PNL din Parlamentul European. Rămân surprins de această poziție. De acord că avem nevoie de multe reforme și în această direcție, prima ar fi adoptarea legii parteneriatului civil. Legea existentă deja în circuitul parlamentar. Este o inițiativă la care a contribuit și USR în noiembrie 2018. Florin Cîţu, avem nevoie de mai multe răspunsuri cu privire la status quo în acest caz. PS: USRPLUS este singurul partid asumat care dorește respectarea drepturilor tuturor minorităților. Așteptăm și răspunsul de la #echipacâștigătoare Florin Cîţu – Marcel Ciolacu”, a scris Iulian Bulai de la USRPLUS pe pagina sa de Facebook.