Ringo Dămureanu (AUR) către ministrul Mediului: „Reprezintă parcurile fotovoltaice o soluție energetică pentru viitor?”

Parcurile fotovoltaice în județul Dolj au ajuns în vizorului deputatului AUR de Dolj, Ringo Dămureanu. În cadrul unei interpelări expediată ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, parlamentarul AUR dorește să afle dacă parcurile fotovoltaice reprezintă o soluție energetică pentru viitor și cât este de complicată documentaţia pentru accesarea finanțării prin „Programul AFM Casa Verde Fotovoltaice”, care sunt costurile și care este timpul de accesare a unui astfel de program pentru o gospodărie obișnuită.

„Având în vedere întrebările exprimate public tot mai des în ultima perioadă în circumscripția pe care o reprezint în Parlament și care nu și-au găsit răspunsul din partea APM Dolj, prin prezenta, vă rugăm să ne răspundeți:

1. Reprezintă parcurile fotovoltaice o soluție energetică pentru viitor?

2. Cât este de complicată documentaţia pentru accesarea finanțării prin „Programul AFM Casa Verde Fotovoltaice”, care sunt costurile și care este timpul de accesare a unui astfel de program pentru o gospodărie obișnuită ?

3. Cum a promovat AFM Dolj acest program și cât de interesaţi au fost doljenii?”, se arată în interpelarea deputatului AUR de Dolj, Ringo Dămureanu.

Distribuie acest articol!