Actualitate

Românii au rămas fără guvern. Florin Cîțu are apucături dictatoriale, iar USR-PLUS îi cere demisia din funcția de premier

Deputatul USRPLUS Iulian Bulai a anunțat că premierul Florin Cîțu trebuie să plece și va vota moțiunea de cenzură a AUR. Parlamentarii AUR au anunțat, astăzi, că strâng semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Florin Cîţu trebuie să plece. Este impardonabil gestul de remaniere a lui Stelian Ion. Lupta anticorupție este sabotată din guvern. PNDL nu trebuie avizat. Voi vota o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu!”, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

„Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare. În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută.”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.