Actualitate

Silviu Andrei Iarema (AUR), un tânăr profesor și părinte dedicat pentru Primăria Variaș

La doar 31 de ani, Silviu Andrei Iarema se lansează în cursa pentru Primăria Varias, aducând cu el o viziune proaspătă și o dedicație neclintită pentru comunitate. Profesor respectat și cunoscut pentru implicarea sa în educația tinerilor, Silviu este, de asemenea, un soț iubitor și tată mândru al unei fetițe de doar 7 luni.

Candidatul crescut în curtea bisericii

Acolo, candidatul AUR este un participant constant la viața bisericii, unde vine împreună cu soția și fetița sa. Într-o vreme în care politicienii defilează cu credința doar în prag de alegeri, Silviu face notă discordantă.

Cel care candidează pentru AUR la funcția de Primar a fost în biserică, este și va fi, indiferent de rezultatul alegerilor. Pentru că ortodoxia este un mod de viață pentru Silviu, nu doar o lozincă goală.

Silviu Andrei Iarema și-a construit viața în jurul valorilor fundamentale ale educației și familiei. În fiecare zi, el își dedică timpul pentru a modela viitorul elevilor săi, insuflându-le cunoștințe și principii morale solide.

Familia – nucleul programului său electoral

Pentru Silviu, familia nu este doar un cuvânt, ci un mod de viață. Acest angajament se reflectă clar în programul său pentru Primăria Variaș, unde accentul cade pe măsuri concrete pentru sprijinirea familiilor. Silviu propune construirea de noi parcuri și locuri de joacă moderne, dezvoltarea infrastructurii pentru educație și sănătate, și crearea unui mediu sigur și prosper pentru toți cetățenii.

Un lider cu o viziune clară pentru viitorul Variașului

Silviu Andrei Iarema vine cu un plan bine structurat pentru revitalizarea comunei. Printre prioritățile sale se numără îmbunătățirea infrastructurii locale, sprijinirea afacerilor mici și mijlocii, și protejarea valorilor tradiționale ale comunității. Silviu crede că o comună puternică se construiește prin educație de calitate, implicare civică și respect pentru istorie și cultură.

De la profesor la primar – un pas natural pentru un viitor mai bun

Tranziția de la profesor la primar este una naturală pentru Silviu, având în vedere dedicarea sa pentru comunitate și dorința de a aduce schimbări pozitive. Cu o abordare transparentă și participativă, Silviu Andrei Iarema își propune să fie un primar accesibil, care să asculte și să acționeze în interesul cetățenilor.

Un viitor promițător pentru Varias

Cu Silviu Andrei Iarema la conducerea Primăriei Variaș, locuitorii pot avea încredere într-un lider tânăr, dinamic și dedicat, care va munci neîncetat pentru bunăstarea comunității. Silviu promite să transforme Variasul într-un loc unde fiecare familie să se simtă în siguranță și respectată, unde copiii să aibă parte de o educație de calitate și unde toți cetățenii să se bucure de o viață mai bună.