Actualitate

Silviu-Titus Păunescu (AUR), întrebare pentru ministrul Finanțelor: ce sume se vor economisi la buget prin comasarea alegerilor?

Deputatul Silviu-Titus Păunescu (AUR) a solicitat ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, să transmită ce sume se vor economisi la buget prin comasarea alegerilor și cum vor fi utilizate acestea.

Comasarea alegerilor este unul dintre cele mai mari atacuri la adresa democrației românești și demonstrează, încă o dată, cu toate că nu mai era cazul, volatilitatea clasei politice românești și dorința coaliției de guvernare de a-și păstra privilegiile în detrimentul înfăptuirii unor reforme reale pentru români!

          Marile economii bugetare sunt evitate – aparatul sinecuristic bugetar a crescut constant, marile prejudicii nu sunt recuperate, colectarea eficientă a TVA-ului rămâne la stadiul de vis, în schimb comasarea alegerilor, acțiune neconstituțională recunoscută, în trecut, inclusiv de liderii coaliției, este prezentată ca o mare victorie bugetară.

          Prin urmare, domnule ministru, vă rog să îmi transmiteți ce sume se vor economisi la buget prin comasarea alegerilor și care va fi destinația ulterioară a acestora.