Stailer, start-up-ul clujean evaluat la 10 milioane de euro a atras o nouă investiție anul acesta

Stailer, start-up-ul clujean evaluat la 10 milioane de euro a atras o nouă investiție anul acesta

Platforma de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare se va extinde în toate orașele din România, până la finele lui 2022. 
Stailer.ro este o platformă de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare, iar anul acesta a atras a treia investiție, în valoare de 500.000 de euro de la un grup investitori de tip angel, conform financialintelligence.ro.

Star-up-ul din Cluj va fi prezent în următoarele două luni în toate orașele resedință de județ, iar până la finalul anului 2022 își va extinde rețeaua în toate orașele din România.

În urma investiției de tip bridge, Stailer devine o companie evaluată la 10 milioane de euro și își dublează a valorea de piață în șase luni. Noua rundă de finanțare este condusă de Cosmin Țîrvuloiu, antreprenor și investitor în proiecte tech. Printre investitorii care au mai participat în rundele anterioare de investiții se numără antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor și specialist în creșterea afacerilor), Eugen Șotropa (fondator e-advertising) și Cătălin Briciu (co-fondator Linnify Ventures).

„Accesarea investiției va permite continuarea expansiunii rețelei Stailer într-un mod accelerat și pregătirea metricilor de performanță pentru ridicarea următoarei runde de investiții de tip seed. Obiectivul nostru este de a digitaliza industria de înfrumusețare din Europa Centrală și de Est  într-un timp scurt, printr-o strategie de tip blitzscale”, a declarat Andrei Ursachi, CEO și co-fondator al Stailer.

Din ianuarie 2022 Stailer va începe înregistrarea saloanelor de înfrumusețare din Budapesta, urmând ca aplicația adresată consumatorilor să fie lansată în Ungaria în trimestrul al doilea din 2022.

50 de salone noi săptămânal pe Stailer
Cei mai importanți factori care au contribuit la creșterea evaluării companiei Stailer sunt adopția rapidă la nivelul consumatorilor, numărul de rezervări și cererea în creștere din partea profesioniștilor de beauty.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!