Start-up-ul din Cluj care a impresionat investitorii în America. Ce ar face compania cu 5 milioane de dolari?

Start-up-ul din Cluj care a impresionat investitorii în America. Ce ar face compania cu 5 milioane de dolari?

În cadrul SelectUSA startup-urile românești, printre care și cel din Cluj-Napoca, Cyscale, au susținut pitch-uri în fața investitorilor. Cyscale a obținut locul al doilea.
În cadrul evenimentului SelectUSA au avut loc mai multe sesiuni de pitching împărțite pe categorii precum cleanTech, ecommerce sau retail tech. Salarium și Credit Sky au susținut pitch-uri la categoria fintech, iar Cyscale la categoria Cybersecurity.

La categoria fintech, LOQR din Portugalia a fost declarată câștigătoare, iar ocupantele locurilor doi și trei au fost Salarium și Unfrauded. La a doua categorie la care am avut participanți, cea de cybersecurity, startup-ul Cyscale, pornit din Cluj, a primit locul trei la SelectUSA. Lydsec Digital Technology Co din Taiwan a primit locul întâi, iar Flexxon Holdings Private Limited din Singapore a luat locul doi.

Startup-urile au avut la dispoziție patru minute pentru a prezenta ce fac, ce problemă rezolvă, cum și ce au nevoie pentru a continua. După ce s-au scurs cele patru minute, antreprenorii au primit întrebări de la jurați, apoi au notat felul în care s-au descurcat, iar în ultima zi a evenimentului de la Washington au fost anunțați câștigătorii.

Ce ar face Cyscale Cluj cu o finanțare de 5 milioane de dolari?
Fiind un eveniment internațional, antreprenorii români au recunoscut că au avut puține emoții, dar cu toate acestea toți au fost încrezători în prezentările făcute. După fiecare pitch, am vorbit cu fiecare în parte despre această experiență, însă am intrat în detalii și despre planuri, expansiune sau ce ar face dacă ar primi o finanțare de 5 milioane de dolari, conform start-up.ro.

„Jumătate din acești bani s-a duce în dezvoltarea produsului, iar restul ar fi alocați pe partea de cercetare, pentru a înțelege clientul și nevoile lui, iar apoi să formăm tot ce trebuie pe partea de marketing pentru a deservi și a ajunge să știe despre tehnologia faină pe care o dezvoltăm”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!