Actualitate

Străinii ne-au cumpărat pământurile, ne iau subvenția, exportă ieftin cereale și importă scump pâine

Uniunea Europeană a comandat o statistică în România și care arată că peste 40% din terenul agricol este deținut sau cultivat de străini.

Danezi, arabi, olandezi, italieni, germani și mulți alții au venit pe tărâmul făgăduinței. Acești au acumulat prin sărăcierea românilor zeci de mii de hectare de teren fiecare.

Raportul scris de europeni spune că aceste acumulări reprezintă un pericol la adresa securității naționale și aceste companii și-au stabilit poziții de monopol.

Pământurile deținute de străini sigur că primesc subvenție, iar aceasta este foarte mare și devine o afacere în sine. Să nu uităm că România cotizează la Uniunea europeană, deci acolo sunt banii românilor.

De ce ar avea nevoie o firmă așa de bogată de subvenție publică din banii românilor săraciți? În realitate statul român trebuie să limiteze subvenția publică la o anumită sumă de bani și economiile făcute să fie distribuite către fermele mici, cu suprafețe mai mici de 100 de hectare.

Străinii iau aceste produse ieftine și le duc la ei în țară, de unde ne întorc apoi pâine congelată. Exporturile se fac la niște prețuri de nimic deși munca este a românilor, subvenția este a românilor.

Politicienii corupți din PNL și PSD, care s-au succedat la guvernare, poartă vina acestei catastrofe. Ei sunt cei care nu au avut grijă ca să fie bine pentru noi, dar au fost corupți să fie rău pentru ei.