Tetarom S.A, aniversare de 20 de ani. Peste 100 de companii activează în parcurile industriale

Tetarom S.A, aniversare de 20 de ani. Peste 100 de companii activează în parcurile industriale

Compania administrator a parcurilor industriale Tetarom împlinește, marți, 16 noiembrie 2021, două decenii de activitate.
„În 2001 când am început,  parcurile industriale au însemnat un suflu nou, poate prea îndrăzneț prin lipsa altor modele similare in Romania la acel moment, în timp însă s-a dovedit un model de succes datorită acțiunii noastre concertate și hotărâte. Am început într-adevăr de la 0, fără know-how, fără proceduri speciale, doar cu o idee clară a ceea ce voiam sa realizăm și înarmați cu foarte mult optimism și cu un entuziasm molipsitor, caracteristic oricărui început de drum. 

Am crezut tot timpul că vom reuși. Și în final, am reușit! Trebuie menționat faptul că am beneficiat în demersul nostru de susținerea permanentă a Consiliului Județean Cluj, care a fost tot timpul alături de noi pe tot parcursul celor 20 de ani. Pentru asta le mulțumim!”, a transmis Directorul General, Viorel Găvrea.

Povestea Parcurilor Industriale Tetarom a început cu un singur Parc: cel numit azi Tetarom I. Astăzi TETAROM SA administrează 4 parcuri industriale Tetarom I, II, III,  IV, construieşte un al cincilea şi un parc științific.

Când am pornit la drum ne-am asumat:

·       Construirea și dezvoltarea industriilor de înaltă tehnologie

·       Stimularea activităților de cercetare și inovare.

·       Crearea, în ritm rapid, a unor noi locuri de muncă disponibile, în special pentru absolvenții universităților din Cluj-Napoca.

·       Crearea de infrastructuri de afaceri specifice ca “motoare economice locale și regionale”.

Odată ocupat Tetarom I, cererile fiind numeroase, se impunea crearea celui de-al doilea parc. În ianuarie 2006, se crează Tetarom II, apoi Tetarom III, în martie 2007.

Succesul parcurilor industriale Tetarom, prin atragerea unor  investitori de talia Nokia, Emerson, De’Longhi, Bosch, Karl Heinz Dietrich,  Banca Transilvania,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!