Actualitate

Tiberiu Claudiu Bârstan (AUR Hunedoara) cheamă la acțiune: „Nu mai fiți prizonieri în propria țară!”

Într-un discurs plin de pasiune și revoltă, Tiberiu Claudiu Bârstan, președintele AUR Hunedoara, a lansat un apel ferm către cetățenii României, îndemnându-i să rupă lanțurile indiferenței și să se unească împotriva corupției și a sărăciei perpetuate de partidele tradiționale. Mesajul său a fost clar: este timpul să acționăm și să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul nostru.

„Dragilor, suntem prizonieri în propria noastră țară, iar lanțurile sunt făcute din indiferență și lipsă de acțiune. În loc să luptăm pentru schimbare, ne complăcem într-un dans întunecat al inerției, în care speranța moare încet și visurile sunt înghițite de un ocean de nepăsare,” a declarat Bârstan.

PSD și PNL: forțele malefice ale corupției

Bârstan a criticat dur partidele PSD și PNL, descriindu-le drept „forțe malefice” care își hrănesc puterea din suferința și frustrarea cetățenilor. „Ei sunt arhitecții disperării, perpetuând un cerc vicios al corupției și al sărăciei care ne îngenunchează și ne îndepărtează de orice speranță de schimbare,” a spus el, accentuând necesitatea unei schimbări radicale în peisajul politic.

Trezirea și revolta

Într-o chemare puternică la acțiune, Bârstan a subliniat că doar prin luptă și sacrificiu se poate rupe acest cerc vicios. „Trebuie să ne trezim din acest coșmar și să luptăm împotriva mizeriei politice care ne înconjoară. Trebuie să ne ridicăm, uniți într-un glas puternic al revoltei și al dorinței de schimbare,” a declarat el.

Responsabilitatea pentru viitor

Bârstan a subliniat că responsabilitatea pentru viitorul nostru și al generațiilor următoare ne aparține. El a îndemnat cetățenii să nu se lase intimidați sau manipulați de promisiunile goale ale politicienilor corupți. “Este vremea să acționăm și să ne luăm destinul în propriile mâini, pentru că doar prin unitate și determinare putem spera să înfruntăm și să depășim aceste provocări cu care ne confruntăm,” a spus Bârstan.

Soluția: mergeți la vot

Bârstan a încheiat discursul cu un apel direct către toți cetățenii României: „Mergeți la vot.” El a subliniat că numai prin participarea activă la procesul democratic putem spera la o schimbare reală și la un viitor mai bun.