ActualitateInternational

Trei oameni au murit, inclusiv un copil de 11 ani, după o explozie în Rusia

Distribuie acest articol!


  Post Views:
  10

  Trei persoane au murit, inclusiv o fetiță de 11 ani, după ce o explozie de gaz a provocat prăbușirea parțială a unei clădiri de apartamente cu două etaje într-un sat rus sâmbătă devreme, a declarat șeful regiunii Lipetsk, Igor Artamonov.

  Imaginile video au arătat avariile structurale la clădirea din Solidarnost, un sat la 400 de kilometri sud de Moscova. Echipele de intervenție lucrează la locul dezastrului pentru a curăța zona de dărâmături., relatează Reuters.

  Alte șase persoane au fost rănite, a informat agenția de știri TASS, citându-l pe Vasily Razmunov, șeful ministerului local de Urgență.

  Filiala regională a Comitetului de Investigații din Rusia a declarat că o explozie de gaz în partea centrală a clădirii au dus la prăbușirea parțială a structurii. Investigatorii spun că au deschis o anchetă penală pentru că nu ar fi fost respectate standardele minime de siguranță.

  Exploziile de gaze sunt relativ frecvente în Rusia din cauza infrastructurii îmbătrânite și a reglementărilor de siguranță slabe în jurul utilizării gazului. Două persoane au murit la începutul acestei săptămâni după o explozie la un bloc de nouă etaje.


  Distribuie acest articol!