Economie

Unde este amplasată noua piață volantă din Cluj-Napoca. Va funcționa în fiecare zi de miercuri

Clujenii au la dispoziție o nouă piață volantă, care va funcționa în fiecare după-amiază de miercuri.
Noua piață volantă, ornazizată de Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, va fi deschisă în fiecare miercuri, între orele 13:00 și 18:00, în zona Tăietura Turcului, la Tetarom I.

Conform președintelui Consilului Județean Cluj, acest proiect vine ca urmare a solicitărilor făcute de angajații firmelor care sunt locate în Parcul Industrial TETAROM I și este asigurat de producătorii de legume și fructe clujeni, precum și de cei care comercializează preparate alimentare.

Fiind organizată tă sub brandul Produs de Cluj, producătorii vor avea la dispoziție, în mod gratuit, standurile Asociației Produs de Cluj, ceea ce va asigura un aspect estetic unitar.

Prima ediție a noii piețe volante a avut loc miercuri, 26 iulie, și a reunit producători de fructe și legume, brânzeturi și carmangerie tradițională, dulciuri de casă, lavandă și miere de albine.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

 » Aflați mai multe informații aici.