Actualitate

USR către Florin Cîțu: “Dacă tot sunteți Superman, puteți să vă luați zborul de la Guvern?”

Este război între partenerii de coaliție USR-PLUS și PNL. Premierul Florin Cîțu a încălcat protocolul semnat în coaliție atunci când a demis doi miniștrii din cabinetul partidului USR-PLUS. În replică, aceștia îi cer demisia sau alegerile anticipate.

Într-o postare recentă, Florin Cîțu s-a autointitulat “Superman-ul” României.

„Domnule Citu, daca tot sunteti Superman, puteti sa va luati zborul de la Guvern?”, este mesajul USR Tineret.

In postare, Citu le solicita parlamentarilor USRPLUS sa se dezica de conducerea partidului.

„Regulile sunt aceleasi pentru toti! Cine crede ca e deasupra legii doar pentru ca este parlamentar, se insala! Vreau sa vad ca autoritatile statului isi fac treaba si ii amendeaza pe parlamentarii AUR care nu au purtat masca ieri in Parlament. Nu exista nicio scuza!

Circul pe care l-am vazut ieri in Parlament, cu alesi care nu respecta reguli in plina pandemie si cred ca doar daca tipa si bruscheaza un alt deputat din Parlament isi impun punctul de vedere, ar trebui sa ii faca pe cei de la USRPLUS sa isi dea seama, in al 12-lea ceas, ce greseala fac.

Daca nici lucrurile astea nu ii determina pe membrii USRPLUS sa se dezica de liderii partidului, nu stiu ce ar mai putea sa o faca. Le cer sa se gandeasca bine, pentru ca nu ne putem permite aceasta criza politica”, a scris Citu.